perjantai 26. joulukuuta 2008

Viimeiset luukut


Saanan paketista kuoriutui hurmaava tonttulakkipäinen koiranpentu :)Kerhon vikasta luukusta tuli kaunis kranssi.
Tuossa juuri liimailen Saaran taloon keittiön pöytää ja selailen lehtiä "sillä silmällä". Sormet syyhyää ja sunnuntain aionkin mineillä antaumuksella. Kokeilen uusia juttuja, jotka kenties päätyvät uuden vuoden synttäriswap paketteihin. Mulla on vaan mun pienet puristimet hukassa.. voi kun olisi oma studio, jossa voisi pitää kaikki esillä. Nyt on osa kamoista kaapissa, osa kellarissa kahdessa paikassa.. hulluksi tulee kun mitään ei löydä!
Yritin myös vihjaista miehelle, että sopiva 40v lahja ensi vuonna olisi matka Kensington Dollshouse Festivaliin Lontooseen... voi jäädä haaveeksi..

3 kommenttia:

 1. Hitsi, mäkin haaveilin siitä Kensingtonista ja pikkusisko jo innostui ehdottamaan että oltaisiin menty lontooseen ja yövytty siellä asuvilla tutuilla. Ne sai joululahjaksi 2 viikon thaimaan matkan huhtikuussa joten jää varmaan menemättä. ;D

  VastaaPoista
 2. Mukavaa loppuvuotta mineilyn parissa! Hei, aina kannattaa toivoa! Itse olen toivonut uutta keittiötä 40-vuotislahjaksi ja se tulikin muutama vuosi etukäteen:)

  VastaaPoista
 3. Kensington kannattaa pitää mielessä - se on kokemus, joka jysähtää!!! Lontooseen pääsee edullisesti (eikös sinne lennä ns halpalentoja) ja sieltä löytää kivoja hotelleja edullisesti. Sitten voi tuhlata markkinoilla ;)
  T Nim. kokemusta on
  Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista